Introducés

U bent altijd van harte welkom om één van de slipjachten van de Veluwe Hunt te bezoeken, dan wel deel te nemen. Het is echter wenselijk om vooraf contact op te nemen, hiervoor verwijzen wij u naar de contactgegevens. In de periode van oktober tot en met maart worden deze slipjachten gehouden in voornamelijk zuidoost Brabant. Deze slipjachten variëren doorgaans in zwaarte, ook hiervoor is het raadzaam van te voren de vereniging te raadplegen betreffende jachten die u wilt bezoeken. Mogelijk maakt u kennis met de slipjacht via één van onze leden. Hij of zij kan u introduceren bij de master tijdens de betreffende slipjacht en u daarnaast begeleidingen als zijnde mentor tijdens de slipjacht. Wanneer dit niet het geval is kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de master. In overleg met enkele leden kan er een begeleider aangewezen worden die u tijdens de jacht zal begeleiden.

Mocht u de ambitie hebben om lid te worden van onze vereniging zal u geballoteerd worden binnen onze vereniging. Hiervoor dient u zich te wenden tot het secretariaat waarna de rest in gang gezet zal worden. Verder is het grootste aantal van onze jachten vrij toegankelijk voor introducés. Goede voorbeelden van slipjachten zijn de Hubertusjacht te Heeze (begin november) en de studentenjacht te Dongen (begin Januari).

Contactinformatie

Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met de vereniging. U vindt hier een overzicht van relevante telefoonnummers en adressen.

Algemene inlichtingen, aanmelding aspirant-leden en donateurs:
E-mail het secretariaat.

Overige vragen:
E-mail Algemeen